Stiri

Primăria municipiului Sebeş a premiat Excelenţa în afaceri

Primăria şi Consiliul local Sebeş, Asociaţia „Drag de Sebeş” au organizat pentru al patrulea an consecutiv, gala „Excelenţă în Afaceri”, eveniment dedicat firmelor locale de top care prin prestaţia lor au creat un veritabil brand al oraşului de pe Valea Sebeşului.

Evenimentul a avut loc la restaurantul Pavilion Allegria, într-o organizare de excepţie şi într-un cadru sărbătoresc specific locaţiilor păstorite de domnul Vasile Macarie şi de fiii săi, ca şi echipei organizatoare de protocol de la Primăria Sebeş. În cadrul galei, primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor şi viceprimarul Adrian Bogdan au acordat Diploma de Excelenţă la peste 200 de firme care s-au remarcat în afaceri, dar care, prin impozite şi taxe, cât şi prin sponsorizări au contribuit la bugetul oraşului, la dezvoltarea şi prosperitatea comunităţii, la afirmarea brandului oraşului Sebeş care l-au impus în fruntea afacerilor, pe plan naţional şi internaţional. Este cu atât mai de apreciat această relaţie – primărie comunitate – oameni de afaceri cu cât la Sebeş activează atât firme de mare anvergură naţională şi internaţională ca Alpin 57 Lux, Oprean, Trans Iviniş, Ciserom, Holzindustrie, Kronospan, Savini Due, Mercedes Star – Transsmision, Elis Pavaje, Miva Construct, Pehart Petreşti, Agro – Silva etc. cât şi o reţea de firme, mici şi mijlocii, de PFA-uri şi familiale, de societăţi agricole şi turistice, o ţesătură economică ce dă putere financiară şi bugetului oraşului. Aşa că este firesc ca la rândul ei, Primăria şi Consiliul local să aprecieze şi să recompenseze comunitatea de afaceri, atât prin diplome cât şi  mai ales prin realizarea unor obiective edilitar – gospodăreşti, ce sporesc civilizaţia oraşului şi confortul cetăţenilor, atât prin surse financiare locale cât şi prin atragerea de fonduri europene. În cadrul galei invitații s-au arătat receptivi la propunerea venită din partea primarului Dorin Nistor de a participa la o tombolă cu scop umanitar, menită să strângă fonduri pentru două familii încercate de dificultățile vieții, ambele cu copii în îngrijire, una dintre ele făcând eforturi să îmbunătățească spațiul de locuit prin construirea unei camere și a unei băi, cealaltă familie locuind într-o rulotă, iar după achiziționarea unui teren necesitând sprijin pentru a începe construcția unei case de locuit. Cazurile au fost susținute și de reprezentantul Asociației Diakoniewerk International-Sebeș, Cristian Danciu, precum și de asistentul social Ramona Goția, foarte apropiate de persoanele vulnerabile și dornice să le sprijine prin munca de asistență socială. 

Companiile și investitorii din Sebeș și-au arătat mereu solidaritatea cu proiectele socio-culturale propuse de autoritățile locale, iar pentru aceste gesturi nobile organizatorii au transmis mulțumiri sincere și gânduri de prețuire. Suportul oferit demonstrează încă o dată că Sebeșul are o comunitate unită, care se remarcă atât prin oamenii săi, cât și prin gesturile de solidaritate și generozitate umană.

Gheorghe CIUL

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...