Anunturi Publice

Primăria Cugir organizează o dezbatere publică

termicatermica

În data de 7 mai, la ora 11.00, prin intermediul platformei ZOOM, primăria Cugir va supune dezbaterii publice procedura pentru înscrierea în „PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICĂ A BLOCURILOR DE LOCUINȚE DIN ORAȘUL CUGIR”.

Cheltuielile pentru efectuarea auditului energetic, expertizei tehnice și a studiului de fezabilitate vor fi plătite din bugetul local.

De programul de reabilitare termică pot beneficia asociațiile de proprietari legal constituite ca persoane juridice.

Imobilele de locuințe pentru care se poate accesa programul sunt cele construite după proiecte elaborate în perioada 1950-2005, care nu au mai beneficiat de fonduri publice pentru reabilitare termică.

Pentru accesarea finanțarii este obligatoriu ca 2/3 din totalul proprietarilor de apartamente să fie de acord cu lucrările de intervenţii propuse, iar pentru lucrările care presupun intervenţii în interiorul apartamentelor, trebuie să existe acordul obligatoriu a 100% din totalul proprietarilor apartamentelor pentru care se propune această soluţie tehnică.

The post Primăria Cugir organizează o dezbatere publică appeared first on albapesurse.

În data de 7 mai, la ora 11.00, prin intermediul platformei ZOOM, primăria Cugir va supune dezbaterii publice procedura pentru înscrierea în „PROGRAMUL…
The post Primăria Cugir organizează o dezbatere publică appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...