Locale, Stiri, Stiri Blaj

Primăria Blaj premiază cuplurile din municipiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Primăria Municipiului Blaj anunţă că în data de vineri 28 iunie 2019 se va încheia perioada de înscrieri pentru ceremonia de premiere a cuplurilor din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Petrecerea festivă va avea loc în data de 3 iulie 2019, la Paradisul Transilvaniei, de la ora 13:00. Înscrierile se fac la Secretariatul Primarului, din Palatul Cultural Blaj.

Cuplurile care în acest an împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă sunt rugate să se prezinte la sediul provizoriu al Primăriei Municipiului Blaj, situat în incinta Palatului Cultural, cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie, până la data de 28 iunie 2019. Informaţii şi la telefonul 0760-282.864.

Manifestarea se află anul acesta la cea de a unsprezecea ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marcheaza o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv, în data de 3 iulie 2019, de la ora 13:00, la Paradisul Transilvaniei, în prezenţa primarului Gheorghe Valentin Rotar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iunie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...