Actualitate, Stiri

Primăria Blaj a încheiat contract cu o firmă de salubritate din Piteşti

primaria blajPrimăria Blaj anunță că începând cu data de 1 martie operatorul de salubritate de pe raza municipiului  va fi S.C. Financiar Urban SRL Pitești.

Oferta acestuia a fost declarată acceptată în cadrul procedurii de achiziție publică prin negociere fără publicare urmând să i se delege gestiunea prin concesiune a serviciului public de salubrizare de pe teritoriul municipiului Blaj.

Contractul cu S.C. Financiar Urban Pitești va fi unul provizoriu de minim 6 luni urmând ca în urmatoarea perioadă sa fie finalizate toate procedurile tehnice necesare.

Noul operator va păstra integral programul de ridicare a gunoiului practicat de către predecesor și va prelua chiar o parte din personal.

Tarifele practicate de S.C. Financiar Urban Pitești sunt cele care rezultă din procedura de achiziție, respectiv : 3.23 lei fără TVA pentru persoanele fizice și 24 lei/mc pentru persoanele juridice.

Motivul pentru care Primăria Municipiului Blaj a fost nevoită să renunțe la serviciile fostului operator,S.C. Salprest SRL, este faptul că firma nu mai deține licență de operare emisă de către Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. În cazul în care administrația publică locală ar fi continuat să accepte  ca S.C. Salprest SRL să iși desfașoare activitatea pe raza municipiului Blaj s-ar fi poziționat în afara legii și era pasibilă de amenzi extrem de ridicate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...