Anunturi Publice, Locale, Stiri Apuseni

Primăria Baia de Arieş va instala 15 sisteme fotovoltaice individuale în gospodării izolate!

Primăria Baia de Arieş a lansat, miercuri, 27 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura pentru atribuirea unui contract de achiziţie publică, estimat la 315 mii de lei, prin care se vor instala 15 sisteme fotovoltaice individuale în gospodării izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Mai exact, obiectul contractului cuprinde lucrările de instalaţii electrice aferente instalării unui număr de 15 sisteme fotovoltaice de tip “off-grid” de producere a energiei electrice, cât şi execuţia lucrărilor de instalaţii interioare şi exterioare.

Proiectul propus are ca scop asigurarea cu energie electrică a caselor izolate, unde nu există reţea de distribuţie electrică, şi poate asigura procesul de dezvoltare a localităţii şi unui trai a populaţiei în condiţii moderne.

Este finanţat în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Firmele interesate de acest proiect pot să depună oferte până în 15 februarie. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 ianuarie 2021

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...