Actualitate, Evenimente

Primăria Alba Iulia premiată la Gala Internațională a Premiilor de Excelență DEMOS T.N.

Sâmbătă, 4 aprilie a avut loc la Piatra Neamţ cea de a V-a ediţie a Galei Internaţionale a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”.
Evenimentul este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional şi care îşi propune extinderea recunoaşterii personalităţilor şi a proiectelor marcante.
În cadrul galei ce a avut loc sâmbătă, 4 aprilie, s-a premiat excelenţa în educaţie, cultură, sport, administraţie, jurnalism, democraţie, antreprenoriat, spiritualitate şi românism, ong şi omul anului. Evenimentul a fost prezentat și anul acesta de Cristian Tabără.
La categoria administraţie premiul a mers către Primăria Alba Iulia. Visul european a devenit realitate pentru Alba Iulia, care a reușit să atragă în 5 ani, fonduri europene de 5 ori mai mari decât bugetele anuale proprii. Municipiul cu 60.000 de locuitori a reuși să contracteze și să implementeze în ultimii 5 ani proiecte cu fonduri europene în valoare de 150 milioane de euro. Primaru municipiului, Mircea Hava a precizat faptul că „primul lucru pentru care s-au pregătit este viitorul val de fonduri europene”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...