Actualitate, Social

Primăria Alba Iulia demarează inventarierea echipamentelor de iluminat din oraș

tcity-light-3Primăria Alba Iulia demarează inventarierea cantitativă și calitativă a echipamentelor de iluminat din oraș, parte a strategiei de implementare a sistemului de telegestiune.

Firma Flash Lighting va desfașura integral această activitate în baza contractului existent, urmând să raporteze numărul de puncte de iluminat precum și puterea acestora actuală, în vederea optimizării și reducerii costurilor cu iluminatul public stradal.

Operațiunea este prevăzută să se finalizeze în luna septembrie.

Sistemul de telegestiune va fi operațional în anul 2015.

Toate posturile de aprindere vor avea sistem de transmitere a parametrilor care va permite urmărirea în timp real a funcționarii și a eventualelor deficiențe.

În ultima perioadă s-a ajuns la o situație dezirabilă în privința intervențiilor la rețeaua de iluminat.

În decurs de trei luni s-au remediat mare parte din defecțiunile constatate la rețele publice de iluminat inclusiv la cele aparținând Electrica, prin aportul direct al instituției amintite.

Astfel, în săptămâna 03.07.-11.07.2013 s-a diminuat simțitor numarul de intervenții, ajungându-se la 6.

Implicit, factura de întreținere achitată de municipalitate fiind considerabil redusă: aproximativ 14 000 lei.

Recent ANRE a deschis piața inclusiv pentru consumatori eligibili de gaz și combustibili auto.

În următoarea perioadă se așteaptă normele metodologice iar specialiștii primăriei studiază și evaluează posibilitatea achiziționării acestor produse de la Bursa de Mărfuri, primăria având calitatea de membru.

Disfuncţionalităţile apărute la iluminatul public din Alba Iulia pot fi anunţate la dispeceratul naţional Flash Lighting Service

Toate sesizările cu privire la disfuncţionalităţile apărute la iluminatul public din Alba Iulia pot fi anunţate la dispeceratul naţional Flash Lighting Service la telefon: 0751 586 462.

Pentru sesizări este necesar a se specifica: localitatea, strada, număr imobil sau bloc si disfuncţionalitatea (bec ars, lumină intermitentă etc).

Este recomandat să se utilizeze acest număr de telefon specificat anterior pentru a reduce timpul de intervenţie la sesizări.

În momentul în care va fi disponibil şi un număr de dispecerat local, acesta va fi adus la cunoştinţă locuitorilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...