Actualitate, Sport, Stiri

Prima victorie a CSU Alba Iulia în 2015… o nouă victorie cu peste 100 de puncte

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia înregistrează prima victorie a anului 2015. Miercuri seara, evoluând pe teren propriu, albaiuliencele s-au impus cu scorul de 118-45 (35-11, 30-14, 27-13, 26-7) în faţa celor de la Universitatea Cluj-Napoca. Partida a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Sportivele lui Miroslav Popov şi George Lăncrănjan au dominat partida de la un cap la altul.

Profitând de evoluţia scorului, antrenorul Popov a decis să odihnească jucătoarele de bază în ultimele sferturi, introducând în teren toate jucătoarele disponibile, inclusiv junioarele Andreea Beldian și Mihaela Gherman, care au și marcat.

DE NOTAT: Americanca Jessica Kuster de la CSU a reuşit în 31,35 minute de joc să obţină un coeficent de eficiență de 46 de unități, reușind și un double-double, obținut din 27 de puncte, 13 recuperări, 8 pase decisive și 2 intercepții. În double-double a încheiat disputa și Wumi Agunbiade, care a reușit 26 de puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive și 4 intercepții.

În urma acestei partide CSU ajunge la cel de-al 13-lea succes în actuala stagione, având 3 înfrângeri. În acelaşi timp, pentru albaiulience este a doua victorie cu un punctaj peste 100 de puncte.

Pentru sportivele din Alba Iulia urmează însă o partidă extrem de dificilă, întâlnirea de pe terenul campioanei en-titre, CSM Târgoviște, care va avea loc sâmbătă, 10 ianuarie.

Statistică baschetbalistelor de la CSU Alba Iulia:
Jessica Kuster – 27 de puncte, 13 recuperări și 8 pase decisive
Wumi Agunbiade – 26 de puncte, 12 recuperări și 5 pase decisive
Milica Deura – 21 de puncte și 4 recuperări
L’Oreal Price – 16 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive
Marta Fodor – 9 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive
Alexandra Uiuiu – 8 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive
Valencia McFarland – 6 puncte, o recuperare și 5 pase decisive
Andreea Beldian – 3 puncte, o recuperare și 3 pase decisive
Mihaela Gherman – 2 puncte și o recuperare
Dora Ardelean – 6 recuperări.

După meci, Miroslav Popov, antrenorul celor de la CSU Alba Iulia, a declarat: „Ca după orice vacanță se vede că jucătoarele și-au ieșit puțin din ritm, din forma și avem mult de lucrat la antrenamente. E păcat că trebuie să jucăm și să ne antrenăm fără cei doi pivoți, deci trebuie sa improvizăm, să schimbăm tactic unele lucruri, dar sunt încrezător că Elisabeth Pavel va începe în curând să se antreneze normal, pentru că avem mare nevoie de ea pentru partidele dure ce urmează. Mă bucur că am început anul cu o victorie, chiar dacă a venit în urma unui meci cu un adversar mult sub nivelul nostru, însă ne așteaptă un adevărat test sâmbătă la Târgoviște, pe care îl vom trata cu maximă seriozitate, ne vom agăța de orice șansă și vom încerca să producem surpriza și să câștigăm”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...