Actualitate, Politica, Stiri

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, despre schimbarea viceprimarului… „cum îl cheamă?”

O zi mai este până la schimbarea din funcţie a viceprimarului de Alba Iulia, Dorin Şerdean, şi înlocuirea cu liberalul Gabriel Pleşa. Schimbarea va fi făcută vineri, 20 februarie 2015, în şedinţa de Consiliul Local.

Ioan Dîrzu a comentat ironic schimbarea viceprimarului: „De ce-l schimbă pe…? Cum îl cheamă? Pe…. Şerdean. Cred că Şerdean a făcut o greşeală mare… S-a dus în Dubai. Ce caută în Dubai? Acolo merg nababii, Udrea, Cocoş… Eu cred că motivul pentru care îl schimbă e tocmai pentru că s-a dus în Dubai”.

În locul lui Dorin Şerdean (membru PP-DD), Noul PNL îl va propune pe consilierul local Gabriel Pleşa, care conduce din 2013 Electrica Serv SA Alba Iulia, fiind foarte apreciat de oameni. Numirea în postul de viceprimar al oraşului Alba Iulia va însemna automat demisia de la Electrica Serv SA.

În privinţa celui care îi va lua locul lui Gabriel Preşa la şefia Electrica Serv Alba Iulia, Ioan Dîrzu a spus: „Noi nu schimbăm oamenii, poate se comasează funcţiile, instituţiile şi nu mai trebuie un nou director”.

Reamintim că fostul şef al TSD Alba, Bogdan Medrea, a primit în ianuarie 2014 funcţia de director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Alba: în acel moment Medrea avea doar 33 de ani. UNPR-ul, un aliat al PSD-ului, a primit prin Ionel Nicolae funcţia de director adjunct al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...