Actualitate, Politica, Stiri

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: „Pe liberali nu-i interesează guvernarea”

Într-o conferinţă de presă preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a comentat mişcările de culise (replieri, regrupări) din Parlamentul României şi susţine că în acest moment Noul Partid Liberal nu este interesat de guvernare…

Deputatul Ioan Dîrzu: „Liberalii trebuie să înţeleagă că în noiembrie (2014) au fost alegeri pentru preşedintele României, nu pentru Parlament. Ei trebuie să înţeleagă semnalul dat de alegători, care doresc ca lucrurile să meargă mai bine, nu vor Blaga preşedinte la Senat, Gorghiu la Camera Deputaţilor şi Predoiu… premier. Vă spun că în acest moment parlamentarii PNL ţin tare de scaune. Nu-i interesează guvernarea. Ei fac un fel de Opoziţie. Nu-şi doresc guvernarea, n-au oameni pregătiţi, acum au alte probleme de rezolvat. N-au nici un interes, nici naţional, nici de altfel”.

În ceea ce priveşte arestările din ultimele săptămâni, Ioan Dîrzu a precizat: „Am fi dorit ca ceea ce se întâmplă acum pe sticlă (arestări, reţineri, mascaţi DNA) să fie făcute acum 6-7 ani, pentru că fenomenul corupţiei nu ar fi luat o amploare aşa de mare, iar caracatiţa nu s-ar fi întins aşa de mult. Noi suntem de părere ca cine a greşit să plătească, indiferent despre cine e vorba”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...