Evenimente, Locale, Politica, Stiri, Stiri Cugir

Premierul Viorica Dăncilă, prezentă la realegerea lui Ioan Dîrzu în funcția de președinte al PSD Alba

Sâmbătă, 21 septembrie, primul ministru al României, Viorica Dăncilă a ajuns la Alba Iulia, unde au avut loc alegeri pentru conducerea organizaţiei județene a acestei formațiuni politice.

Merită menționat la lucrările conferinţei de alegeri au prezenţi peste 350 de delegaţi din judeţ, iar în urma votului, Ioan Dîrzu a câștigat un nou mandat la conducerea organizației PSD Alba.

”Ieri la Conferința județeană PSD Alba am fost onorat să îi am alături de mine pe doamna prim ministru Viorica Dăncilă, președintele executiv Eugen Teodorovici, secretarul general Mihai Fifor, ministri Razvan Cuc și Daniel Breaz dar și pe Victor Negrescu sau colegul meu Dorel Căprar.
Psd Alba a crescut și s-a întărit ca organizație în ultimii ani datorită implicării și muncii susținute a colegilor, care au înțeles că doar împreună suntem puternici! Avem datoria de a recâștiga încrederea românilor iar pentru asta trebuie sa fim mereu #alăturideoameni, alături de problemele și bucuriile lor. Împreună vom fi din nou învingători!
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că voi continua, alături de echipa PSD ALBA, să mă lupt pentru ca orașul și județul nostru să se dezvolte prin proiecte și investiții serioase care să răspundă nevoilor și dorințelor oamenilor!” a declarat Ioan Dîrzu.

La vizita efectuată la Alba Iulia, Viorica Dăncilă a fost însoțită și de miniştrii Finanţelor, Eugen Teodorovici, al Culturii – Daniel Breaz, al Transporturilor – Răzvan Cuc şi vicepremierul Mihai Fifor.

În jurul orei 13, premierul Dăncilă, alături de înalții demnitari menționați mai sus a participat și la evenimentul ”Toamna cugireană”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 septembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...