Actualitate, Social

„Premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană pentru că judeţul Alba este important pentru Guvern”

DSC_2282Intervenţia primului ministru Victor Ponta la Roşia Montană pentru salvarea celor 33 de minieri intraţi în greva foamei pentru susţinerea proiectului minier demonstrează încă o data faptul că Guvernul condus de preşedintele PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba şi cetăţenilor din judeţul nostru.

După investiţia de la Sebeş sau rezolvarea finanţării de la Cupru Min, premierul a intervenit direct în rezolvarea problemei minerilor blocaţi în galerii pentru a arăta încă o dată că executivul şi guvernanţii de la Bucureşti sunt preocupaţi de soarta şi viaţa cetăţenilor din judeţul Alba confirmând angajamentele asumate în urmă cu aproape un an.

Am spus şi am repetat în mai multe rânduri faptul că PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba.

Am arătat că Bucureştiul va asculta vocea cetăţenilor din judeţ şi în special a celor din Munţii Apuseni.

În timp ce liderii locali ai PDL care conduc din păcate soarta judeţului Alba petreceau la Ţebea cu Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană şi a convins minerii noştrii din Apuseni să revină la familiile lor.

Este timpul pentru politicieni care îşi asumă responsabilitatea şi se implică direct în rezolvarea problemelor şi în acest sens voi continua să ma lupt pentru apărarea intereselor judeţului Alba.” a precizat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

În urma vizitei realizate la Roşia Montană, primul ministru Victor Ponta a reiterat susţinerea pentru două puncte importante specificate în scrisoarea deschisă adresată în urmă cu o săptămână de deputatul PSD de Apuseni, Ioan Dîrzu prin care solicita atât crearea unei comisii speciale pentru proiect cât şi vizitarea zonei de către toţi decidenţii implicaţi în luarea deciziei privind investiţia de la Roşia Montană.

Începutul anului şcolar reprezintă pentru orice familie un moment important atât prin faptul că ne despărţim de copii noştri pentru a merge la şcoală cât şi prin faptul că şcoala formează generaţiile de mâine şi reprezintă viitorul familiilor noastre.

În acest sens le urez tuturor copiilor un an şcolar prin de realizări, în care visurile să devină mai aproape de realitate iar cele învăţate să contribuie la succesul lor profesional dar şi familial.

În calitate de părinte le sugerez părinţilor să treacă peste emoţii, să îţi susţină mereu copii şi să aibă încredere că şcoala poate fi cea care poate da un viitor mai bun copiilor lor.

În final vreau să urez în mod special un început de an şcolar cât mai bun copiilor minierilor de la Roşia Montană aduşi înapoi acasă de premierul Victor Ponta promiţându-le că vom face tot ce ne stă în putinţă ca părinţii lor să aibă un viitor mai sigur şi să rămână în continuare alături de ei.„, a declarat deputatul PSD, Ioan Dîrzu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...