Actualitate, Educatie, Stiri

Premieră: Olimpiada Naţională Interdisciplinară Tehnică, la Liceul Tehnologic din Sebeș

Olimpiada Naţională Interdisciplinară Tehnică, domeniul Fabricarea produselor din lemn se va organiza în anul acesta în premieră, la Sebeș.

Industria de prelucrare a lemnului rămane pentru orașul Sebeș un segment economic important și dinamic, datorită în mare parte investițiilor făcute în domeniu. Oraș cu vechi tradiții în fabricarea lemnului.

Gazdele olimpiadei vor fi elevii și profesorii Liceului Tehnologic Sebeș, școala, care de-a lungul anilor a triumfat la astfel de competiții în diverse domenii de pregătire, prin elevii și profesorii ei.

Competiţia va reuni 42 de elevi din clasele XI-XII din judeţele: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Brăila, Caraş-Severin, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea și București.

Concurenţilor li se vor alătura aproximativ 39 de profesori, respectiv profesori însoţitori şi membri ai Comisiei Centrale de Evaluare.

Olimpiada va avea loc în perioada 6-10 aprilie. Programul celor patru zile, fiind presărat şi de activităţi culturale, excursii în Sebeș și Alba-Iulia, vizite la diferite obiective istorice – turistice și vizite la agenți economici de profil.

„Olimpiada este organizată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi al unui număr mare de sponsori: Kronospan, Holzindustrie Schweighofer, Cindrelul, Tobimar, Dupex, Alpin 57 Lux, Wercometal, cărora le mulțumim că sunt alături de noi la și acest eveniment important. Urăm participanților mult succes și o ședere cât mai plăcută în orașul nostru”, spun reprezentanţii Liceului Tehnologic Sebeş.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...