Actualitate, Locale, Stirea Zilei, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

PREMERGĂTOR ÎNCEPERII NOULUI AN ȘCOLAR, POLIȚIȘTII RUTIERI DESFĂȘOARĂ ACȚIUNI PENTRU CREȘTEREA SIGURANȚEI

În contextual începerii noului an școlar, polițiștii rutieri din județul Alba desfășoară acțiuni de verificare a microbuzelor de transport elevi și îi instruiesc pe conducătorii acestora, cu accent pe importanța respectării regulilor, în vederea creșterii siguranței rutiere.

În perioada 26 august – 07 septembrie 2019, polițiștii rutieri din județul Alba verifică toate microbuzele care transportă elevi la școală și îi instruiesc pe conducătorii acestor autovehicule cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii verifică documentele conducătorilor auto (deținerea și valabilitatea permisului de conducere și a atestatului), documentele autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, ITP, licența de transport) precum și starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, funcționarea semnalizării, a lumilor).

Nu în ultimul rând, polițiștii din Alba verifică semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia. Neregulile constatate sunt aduse la cunoștința administratorului drumului public împreună cu solicitarea de a le remedia, în regim de urgență.

După începerea anului școlar urmează a fi efectuate controale în trafic cu privire la respectarea legalității transportului de elevi.

Distribuie Acum

3 septembrie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...