Actualitate, Politica

Predoiu: Momentul Bistriţa a trecut

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a susținut luni că momentul cu privire la discuțiile de la Bistrița a fost trecut, punctând că nu există niciun dubiu cu privire la decizia de desemnare a sa ca premier din partea liberalilor.

„Trebuie să ne concentrăm pe lucrurile serioase. Veți vedea din declarațiile celor doi copreședinți că momentul a fost trecut”, a spus Predoiu.

Întrebat dacă s-a împăcat cu vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, Cătălin Predoiu a răspuns: „Nu este vorba de ceartă, contează persoane, contează proiectul iar acesta este mult mai important pentru a fi oprit”.

El a afirmat că nu s-a pus în discuție subiectul privind desemnarea sa ca premier, susținând că nu există niciun dubiu legat de această hotărâre.

„Nu s-a pus în discuție acest lucru. (…) Nu a fost niciun dubiu legat de această decizie. Avem un proiect la care lucrăm cu toții. Nu există niciun fel de pas înapoi față de proiect, nu am niciun fel de preocupare legată de agenda viitoare. Dl Atanasiu a declarat foarte clar după ședință că sprijină toate deciziile PNL, inclusiv cele legate de guvernare. (…) Epoca majorităților de 120% a trecut pentru PNL, dar dreptul la opinie este garantat. Ceea ce este important este să ne ocupăm cu toții de proiectele esențiale. Este o masă critică în acest sens. Nu există niciun fel de îndoială cu privire la elementele esențiale ale programului nostru. Nu mă deranjează nicio opinie”, a completat Predoiu.
sursa: agerpres

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...