Actualitate

Precizări din partea COMISIEI MUNICIPALE ALBA IULIA PENTRU RECENZAREA POPULAȚIEI ȘI A LOCUINȚELOR

COMISIA MUNICIPALĂ ALBA IULIA PENTRU RECENZAREA POPULAȚIEI ȘI A LOCUINȚELOR anunță că în prezent  se desfășoara etapa de recenzare pe teren,  care se va încheia  în data de 17 iulie 2022. Recenzarea, potrivit legislației specifice, nu este opțională, este obligatorie.

Din totalul populației municipiului estimată la data de  01.12.2021, la 64235 persoane, s-au validat ca autorecenzați, 29669 persoane. Din diferența rămasă de 34556 persoane,  pâna la data de 28.06.2022, s-au recenzat de către recenzorii de teren  un procent de 31.99%, reprezentând 11058 persoane. Rezultă că mai sunt de  recenzat 23498 persoane, până în data de 17 iulie 2022.

Rugăm populația să sprijine efortul recenzorilor de a colecta datele pentru recensământul populației și locuințelor, pentru a obține informații de calitate necesare pentru politicile publice naționale și locale, în domeniul economic și social, inclusiv pentru dezvoltarea umană.

Prin Dispoziția nr. 444/13.05.2022, au fost numiți polițiști locali care să aplice la nevoie sancțiuni. Vă rugăm să vă îndepliniți această obligație legală, pentru a  evita să se ajungă la astfel de demersuri. Conform legii, persoanele care vor refuza recenzarea riscă o amendă cuprinsă între 1000 și 3000 lei, iar pentru persoanele care împiedică accesul în complexuri sau ansambluri rezidențiale sunt prevăzute amenzi între 1500 și 5000 lei.

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați [url=http://www.recensamantromania.ro]http://www.recensamantromania.ro[/url].

The post Precizări din partea COMISIEI MUNICIPALE ALBA IULIA PENTRU RECENZAREA POPULAȚIEI ȘI A LOCUINȚELOR appeared first on albapesurse.

COMISIA MUNICIPALĂ ALBA IULIA PENTRU RECENZAREA POPULAȚIEI ȘI A LOCUINȚELOR anunță că în prezent  se desfășoara etapa de recenzare pe teren,  care se va încheia  în data de 17 iulie 2022. Recenzarea, potrivit legislației specifice, nu este opțională,…
The post Precizări din partea COMISIEI MUNICIPALE ALBA IULIA PENTRU RECENZAREA POPULAȚIEI ȘI A LOCUINȚELOR appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...