Actualitate

Prădătorul a devenit pradă

Plecat să-şi răzbune fiul înjurat de un vecin, un bărbat din Blaj a fost pe punctul de a lua bătaie. A fost salvat la timp de jandarmi, care au intervenit şi au aplanat conflictul.
Marţi seara, jandarmii din Blaj, care au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pe strada Alexandru Borza din localitate, pentru a aplana un scandal la care participau 4 bărbaţi. Intervenţia a decurs fără probleme şi nu a necesitat, în cele din urmă, folosirea forţei şi a mijloacelor tehnice din dotare, dar este surprinzător motivul pentru care cei patru s-au certat în mijlocul drumului, s-au ameninţat şi puţin a lipsit ca unul să fie chiar agresat fizic. În fapt, un minor în vârstă de 14 ani a fost apostrofat de un vecin, care are dublul vârstei sale. Copilul a fugit acasă şi i-a spus tatălui ce a păţit, iar acesta, în loc sa apeleze la ajutorul forţelor de ordine a plecat spre domiciliul vinovatului, unde l-a găsit doar pe tatăl acestuia. Între cei doi a izbucnit o ceartă, la care ulterior s-au alăturat şi doi fii ai celui din urmă, totul riscând să se transforme într-un episod de violenţă fizică. Văzându-se în evidentă inferioritate şi temându-se pentru sănătatea sa, tatăl minorului de 14 ani a apelat la ajutorul jandarmilor şi a fost salvat la timp de aceştia.
Principalii vinovaţi au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional. Cosmin R. ( 35 de ani), Emilian N. ( 28 de ani) şi Andrei S. ( 33 de ani) s-au ales cu câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar Andrei C. ( 55 de ani) cu un avertisment scris. Totodată, li s-a reamintit ca, pentru rezolvarea eventualelor divergenţe, să apeleze la lege şi la cei însărcinaţi cu aplicarea acesteia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...