Politica, Stirea Zilei, Stiri

PP-DD nu mai există în Consiliul Judeţean Alba

Schimbări în structura politică a Consiliului Judeţean Alba. După ce Marin Cenuşă a trecut la PMP, Partidul Poporului Dan Diaconescu a rămas cu doi consilieri judeţeni: Horaţiu Mugur Bibolar şi Ion Marincaş.

Profitând de ordonanţa de guvern care permite trecerea la alte partide politice, Bibolar şi Marincaş s-au declarat consilieri judeţeni independenţi. După anunţul celor doi, preşedintele CJ Aba i-a spus liderului consilierilor judeţeni PSD: „Domnule Florea, luaţi notiţe!”.

Marcel Simion a ţinut să se adreseze consilierilor judeţeni, urechiindu-i pe cei 3 care şi-au schimbat partidul în ultimele săptămâni: „Mulţumesc celor care şi-au păstrat coloana vertebrală şi onoarea de a rămâne la acelaşi partid pe listele căruia au fost aleşi. Ordonanţa privind posibilitatea trecerii aleşilor la alt partid nu afectează foarte mult componenţa politică a Consiliului Judeţean Alba”.

În ultimele săptămâni, după intrarea în vigoare a Ordonanţei care a suspendat Legea Traseismului pentru 45 de zile, doi consilieri judeţeni PDL au trecut la PSD: este vorba de Gabriel Cîra-Grigorescu şi Cornel Filipescu.

Replica lui Ioan Florea, liderul consilierilor judeţeni PSD, nu a întârziat: „Marcel Simion, vreau să te întreb la al câtelea partid eşti? La primul?”, ştiind că Simion venise în PDL de la PNŢCD.

La rândul său, Ion Marincaş a precizat: „Vom continua să reprezentăm interesele celor care ne-au ales. Vom continua să avem întâlniri cu alegătrorii noştri şi să-i reprezentăm pe plan judeţean”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...