Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Poșaga – Dosar penal pentru înșelăciune emis pe numele a trei bărbați din Turda

La data de 17 februarie 2020, polițiști din Baia de Arieș au fost sesizați, de către o femeie de 53 de ani, din comuna Poșaga, cu privire la faptul că, mama sa, în vârstă de 95 de ani, din localitatea Orăști, a fost înșelată de trei persoane necunoscute, care au efectuat lucrări de reparație la scocurile locuinței.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că vârstnica ar fi fost abordată de 3 bărbați care s-ar fi oferit să repare scocurile și burlanele casei, contra sumei de 800 de lei. Ulterior, la finalizarea lucrării, cei trei i-ar fi cerut suma de 1.600 de lei și ar fi făcut presiune să primească întreaga sumă de bani, lucru care, în final, s-a întâmplat.

Cu ajutorul indiciilor oferite de persoanele care au observat autoturismul cu care se deplasau bărbații, polițiștii au reușit să-i localizeze, pe raza comunei Sălciua.

Cei 3 bărbați, cu vârste de între 25, 26 și 28 de ani, toți din municipiul Turda, județul Cluj, au fost conduși la sediul poliției, unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...