Actualitate, Educatie, Stiri

Porţi deschise la Centrul Cultural „Augustin Bena” în săptămâna Şcoala Altfel

În perioada 6-10 aprilie 2015, în fiecare zi între orele 11.00 şi 16.00 Centrul de Cultură „Augustin Bena” (cu sediul în Alba Iulia) poate fi vizitat de elevi şi preşcolari în cadrul proiectului Şcoala Altfel.

Centrul poate fi vizitat de toţi cei care sunt curişi şi vor să se familiarizeze cu meşteşugurile şi artele.

Vor fi organizate zilnic activităţi de predare, de dezvoltare a aptitudinilor artistice, de participare la cursuri, de activităţi interactive cu profesori, elevi, vizitatori şi doar de vizitare a incintei instituţiei.

Invitaţia Centrului se adresează atât grupurilor organizate cât şi tuturor celor ce doresc să cunoască activitatea zilnică a Şcolii de Arte şi Meşteşuguri în mod special, dar şi a celorlalte servicii artistice din cadrul centrului.

Centrul de Cultură „Augustin Bena” al judeţului Alba a fost înfiinţat la 1 octombrie 2007, având în componenţa sa Şcoala Populară de Arte şi Meşteşuguri, Orchestra de cameră, Fanfara şi Ansamblul folcloric al judeţului Alba. Tot în cadrul centrului funcţionează în prezent 15 clase de arte şi meşteşuguri tradiţionale în Bucerdea Vinoasă, Vinerea, Tibru, Horea, Vidra, Avram Iancu, Biia, Căpâlna, Sebeşel, Şugag.

Informaţii suplimentare pot fi accesate pe site-ul www.culturaalba.ro sau la telefon 0258.813.076.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...