Actualitate, Sanatate

(P)OpticLine, servicii medicale oftalmologice în premieră în Alba

Anul trecut la Alba Iulia se deschidea Clinica Clinica privată de diagnostic şi chirurgie oftalmologică „OpticLine”, situată pe B-dul Revoluţiei 1989, nr. 2F (în apropiere de supermarketul Lidl). Clinica, realizată de la zero de doctorul Teodor Holhoş, a adus pe piaţa medicală din Alba Iulia servicii medicale oftalmologice unice în judeţ.
Doctorul Teodor Holhoş deşi este tânăr are studii şi experienţă în ţară şi străinătate fiind înconjurat la Clinica OpticLine de un personal cu înaltă pregătire profesională.

OpticLine este singura clinică privată din judeţ unde se efectuează operaţii de cataractă, retină şi glaucom.
Deşi nu trecut nici un an de la inaugurarea clinicii s-au efectuat deja peste 650 de operaţii de cataractă, retină, glaucom, hemoragii în vitros, vitrectomii, glaucom, operaţii ale pleoapelor, peterigion şi infecţii intraoculare. Pacienţii care au trecut prin mâna doctorului Holhoş şi al echipei sale fiind acum perfect vindecaţi. Pentru necunoscători vă anunţăm că operaţiile au preţuri pentru toate buzunarele, clinica având şi contract cu Casa de Asigurări de Sănătatea.

La OpticLine există singurul laser din Alba pentru cataractă şi retinopatie diabetică. Tot la OpticLine există singurul tomograf din judeţ în coerenţă optică pentru retină şi glaucom. Graţie acestor aparate unicat pentru Alba aici se efectuează şi tratamente cu laser pentru retinopatie diabetică, cataractă secundară şi glaucom, astfel locuitorii din Alba numai trebuie să facă drumuri la Cluj pentru aceste servicii medicale.
Părinţii trebuie să ştie că doar la OpticLine este unicul aparat din Alba pentru măsurarea dioptriilor la copiii sub trei ani.

În cadrul clinicii se efectuează şi alte investigaţii şi explorări oftalmologice, cum ar fi: examen de câmp vizual computerizat, tonometrie oculară, biometrie, ecografie oculară, tomografie în coerenţă optică, retino fotografie, angiofluorografie, perimetrie, gonioscopie, pana fotocoagulare retiniană laser, îndepărtarea CS, testul Schrimer, pluoptix pentru copii şi altele.

Dotările tehnice şi aparatura performantă, ca şi profesionalismul echipei conduse de doctorul Teodor Holhoş, au impus clinica şi au atras pacienţii, inclusiv personalităţi şi oameni de afaceri străini, italieni şi francezi, care s-au bucurat de intervenţii şi tratamente de calitate şi la preţuri decente.
Pentru relaţii, cei interesaţi pot apela şi la telefonul 0358/104654.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...