Actualitate, Stiri

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Alba Iulia… pe urmele traficanţilor de droguri în judeţul Hunedoara

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. au găsit 400 de grame susceptibile a fi droguri.

Substanţele interzise au fost găsite în urma a şapte percheziţii efectuate la membri unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri şi operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 30 octombrie 2014 poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Brigada Teritorială Hunedoara au efectuat 7 percheziţii, pe raza localităţilor Lupeni, Vulcan şi Cluj-Napoca, la locuinţele a 7 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi constituirea de grup infracţional organizat.

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai-octombrie a.c., patru persoane ar fi constituit, pe raza municipiului Lupeni, judeţul Hunedoara, o grupare infracţională rganizată, cu legături în municipiul Cluj-Napoca, la care ar fi aderat şi alte persoane.

Membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi traficat droguri de risc (cannabis, rezină de cannabis) şi ar fi efectuat în mod ilegal operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea expertizării, peste 200 de grame de pulbere şi peste 200 de grame de substanţe vegetale, despre care există suspiciunea că ar fi droguri de risc şi mare risc.

De asemenea, au fost puse în executare 29 de mandate de aducere, emise pe numele celor 7 membri ai grupării, precum şi pe numele altor 22 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu substanţele interzise de la persoanele bănuite.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...