Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Polițiștii rutieri din Alba au dat amenzi și au reținut permise de conducere cu ocazia unui nou episod al operațiunii ”Truck&Bus”

În perioada 10 – 16 februarie 2020, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Astfel, au fost verificate 369 de autovehicule de transport marfă şi au fost sancţionaţi 162 de conducători de asemenea vehicule. Cele mai multe sancțiuni (155) au fost aplicate la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Trei conducători auto au fost amendați pentru nerespectarea timpilor de odihnă, conform OG 27 din 2007, iar 4 pentru nerespectarea prevederile H.G. 69 din 2012 privind transportul rutier.

De asemenea, poliţiştii au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane, iar pentru nereguli constatate, 27 dintre şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...