Actualitate, Stiri

Poliţiştii din Sebeş au confiscat peste 20 de metri cubi material lemnos de la o firmă din Şugag

Poliţiştii din Sebeş, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Alba şi lucrători ai I.S.V. Alba, au efectuat

În noaptea de 2 spre 3 septembrie 2014 poliţiştii din Sebeş şi lucrătorii ISV aLBA au efectuat verificări la punctul de lucru din municipiul Sebeş al unei societăţi comerciale din Şugag care are ca obiect de activitate depozitarea şi prelucrarea materialului lemnos.

În depozitul verificat a fost identificat un camion condus de un tânăr de 25 de ani, angajat al unei societăţi de transport din localitatea Laz. Maşina era încărcată cu cantitatea de 20,392 metri cubi material lemnos, dar documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespundeau cu realitatea, pe camion fiind identificată o cantitate mai mare de lemn decât cea înscrisă în documente.

De asemenea, buştenii din camion erau de esenţă răşinoasă nu aveau aplicată amprenta dispozitivului dreptunghiular.

Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu art. 21, lit. i din Legea nr. 171/2010 şi cu art. 19, al.1, lit. n din Legea 171/2010, cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...