Actualitate, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 771 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 31 de permise de conducere

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 771 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 31 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente.

În perioada 21 – 25 ianuarie 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost aplicate 771 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 110.635 lei, din care 140 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 137 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 11 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 5 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 51 bicicliştilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 31 de permise de conducere şi au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 ianuarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...