Actualitate

Politiştii din Blaj au produs bani pentru bugetul local

amenziPoliţiştii din Blaj, au desfășurat, pe raza municipiului şi a localităţilor limitrofe, o acţiune ce a avut drept scop menținerea climatului de siguranţă civică,  prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracțiunilor.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, ordine publică şi rutieră care au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţie locală şi care au aplicat un număr de 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.505 lei,  cele mai multe (38) pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii au constatat 7 infracțiuni (5 de braconaj piscicol şi două de natură economico financiară).

De exemplu, în jurul orelor 09,30, au fost identificaţi 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 42 şi 70 de ani, din Blaj, care pescuiau în albia râului Târnava Mare,  cu ajutorul unor undiţe la care erau legate monturi ilegale, formate din mai mult de două cârlige (tip arici, cu 5 cârlige fiecare).

Faţă de cei 5 bărbaţi, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  braconaj piscicol. (în conformitate cu prevederile art. 64, lit. l din OUG nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultură).      

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...