Actualitate

Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane

La data de 27 martie 2022, în jurul orei 22,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său, în vârstă de 53 de ani, decedat, într-o încăpere a locuinței comune.

Întrucât, la examinarea sumară a cadavrului, s-au evidențiat câteva leziuni traumatice, la locuința acestora s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale, criminalist și medic legist, care a efectuat cercetarea la fața locului, iar ulterior, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Potrivit concluziilor medico – legale, leziunile de pe corpul persoanei decedate nu au provocat decesul acesteia, cauza morții urmând a fi stabilită în urma analizelor de laborator.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul bărbatului.

The post Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane appeared first on albapesurse.

La data de 27 martie 2022, în jurul orei 22,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că…
The post Polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările cu privire la decesul unei persoane appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 martie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...