Actualitate

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut un tânăr din Șard cercetat pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice

La data de 11 mai 2022, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Șard, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 6/7 mai 2022, în timp ce se afla în zona unui local public din Alba Iulia, ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia şi ar fi tulburat liniştea publică.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale, pentru a căror vindecare, potrivit certificatului medico-legal, sunt necesare 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 12 mai 2022, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

The post Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut un tânăr din Șard cercetat pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice appeared first on albapesurse.

La data de 11 mai 2022, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Șard, care este cercetat sub aspectul săvârşirii…
The post Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut un tânăr din Șard cercetat pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...