TEATRU ALBA
Actualitate

Poliţiştii din Alba au reuşit reţinerea suspecţilor de comiterea tâlhăriei asupra angajatului unei staţii carburant din Vama Seacă

jaf-benzinarieLa data de 22.12.2013, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi ai Poliţiei municipiului Aiud au reuşit identificarea şi prinderea principalilor suspecţi ai infracţiunii de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte pedepsite de art. 211 şi art. 189 din C .Penal.

Din probatoriul administrat până în prezent poliţiştii au stabilit că principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie este F.T.  de 36 de ani, domiciliat in comuna Lopadea Noua, judeţul Alba, iar în realizarea activităţii infracţionale acesta a fost sprijinit de  C.D.L. (17 ani), B.M.V.  (22 ani) şi B.I.M. (24 ani) toţi cu domiciliul în comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba.

Pe baza probelor administrate în cauză a rezultat că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce F.T. şi C.D.L. au pătruns în staţia de carburanţi şi au comis fapta, complicii lor, respectiv B.M.V. şi B.I.M. au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant.

Din interiorul stației suspecţii au sustras  suma de 2.000 lei, un  monitor  de calculator, o unitate centrala de calculator şi un telefon si mai multe pachete de țigări.

Ulterior, suspecţii au încercat să fugă cu un autoturism condus de F.T. care la aproximativ 3 km. de la locul faptei a pierdut controlul volanului şi a intrat intr-un șanț, avariind autoturismul, pe care, pentru a-şi asigură scăparea l-au incendiat si abandonat.

Fata  de suspecţi poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o durată de 24 de ore faţă de cei 3 bărbaţi şi pentru o durată de 10 ore faţă de minoră şi depunerea lor în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În cursul zilei de azi, 22.12.2013, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de sesizare a instanței de judecată şi arestare preventivă.

Distribuie Acum

22 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...