Actualitate

Poliţiştii din Alba au dat amenzi de peste 180000 de lei în vacanța de Sfânta Maria

După cum deja știm, cu ocazia sărbătorii de Sfanta Maria foarte mulți dintre cetățenii români au avut mai multe zile libere, dar nu și Poliția Rutieră Alba care a vegheat la buna desfășurare a traficului în județ. În urma acțiunilor de săptămâna trecută, lucrătorii din cadrul Poliției Rutiere Alba au dat 292 de amenzi pentru depășirea limitei de viteză, în valoare totală de peste 180.000 de lei şi au reţinut 28 de permise de conducere, 10 pentru consum de alcool la volan, iar restul pentru alte abateri.
La fel și Jandarmeria Alba, Poliția Locală Alba și ISU Alba au avut o săptămână plină, lucrătorii din cadrul structurilor menționate mai sus acționând pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea unei prezenţe active, în locurile unde au fost organizate manifestări publice sau religioase precum şi în zonele turistice ale judeţului nostru.
În această perioadă s-a intervenit la 242 de evenimente, din care 223 fiind semnalate prin intermediul numărului de urgență 112 şi au fost constatate 71 de infracţiuni. Mai mult, oamenii legii au constatat 742 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2018

About Author

Adrian Contor


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...