Actualitate, Stiri

Poliţiştii au reţinut doi scandalagii, unul din Lupşa şi unul din Baia de Arieş

Miercuri, 21 ianuarie 2015, poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri care sunt bănuiţi de comiterea mai multor fapte cu violenţă.

Poliţiştii au reconstituit faptele: în ziua de 1 decembrie 2014, în jurul orei 3.00, V.C.D. de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din Baia de Arieş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În noaptea de 17/18 ianuarie 2015, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, cei doi tineri au agresat nişte clienţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7, respectiv 3 zile de îngrijiri medicale.

Cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Cei doi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 22 ianuarie 2014, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...