Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

Politicienii n-au ieşit din logica vacanţei de iarnă, DNA-ul lucrează în 3 schimburi

Dacă la Sebeş continuă mitingurile anti-formaldehidă, cu Dorin Nistor printre manifestanţii de vază, în judeţ politicienii îşi văd de treabă.

De exemplu, Mircea Hava e în concediu, stă la căldură prin zări mai plăcute, mai liniştite şi mai călduţe.

Viceprimarul de Alba Iulia nu mai suportă fotbalul nici măcar în hârtiile oficiale de la Consiliul Local: Paul Voicu a declarat colegilor consilieri că s-a săturat să dea cu subsemnatul la DNA pentru subvenţionarea fotbalului, deşi dânsul, personal, nu a dat nimic fotbalului.

Şi pentru că veni vorba de vice, Noul PNL a amânat decizia de a-l schimba pe viceprimarul PP-DD Dorin Şerdean cu un liberal (cel mai probabil Gabriel Pleşa, membru cu vechi state de plată în vechiului PNL).

De notat că onor Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia nu dau nici un leu pentru fotbal în anul 2015. În schimb Asociaţia Volei Club Alba-Blaj a căpătat o căruţă de bani: 227.000 euro!

După demisia lui Maior de la şefia SRI-ului, la Bucureşti s-a făcut un anunţ important: liderul liberal Teodor Atanasiu (senator de Alba) a declarat sus şi tare că nu este interesat ca în CV-ul personal să apară cu funcţia de director SRI. Cine are urechi să audă!

Deputatul de Alba Clement Negruţ s-a săturat şi dânsul de PMP şi nu mai candidează la şefia Partidului Prezidenţial. Probabil deputatul Clement e negruţ de supărare că nu mai vine Traian şi că doamna Udrea e cercetată de DNA.

La Bucureşti s-au pus bazele formaţiunii PSD Independent şi Mişcării România Noastră – conduse de Mircea Geoană şi Marean Vanghelie. Prin PSD Alba sunt şi nemulţumiţi care aşteaptă să părăsească vaporul condus de Ioan Dîrzu…

Zuzu Zuzu

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...