Actualitate, Stiri

Poliția Română a dat amenzi în valoare de peste 2.500.000 de lei într-o singură zi

Duminică, 16 septembrie a fost o zi plină pentru angajații Poliției Române. Astfel, peste 7.500 de poliţişti au acționat în ultima zi a săptămânii trecute la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În trafic, pentru siguranța circulației, polițiștii au acționat cu 279 de aparate radar, cu această ocazie fiind constatate 176 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În acest context au fost reținute 487 de permise de conducere și au fost retrase 107 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost organizate peste 3.775 de patrule de ordine și siguranță publică, fiind organizate 265 de acțiuni și intervenindu-se la 3.564 de evenimente, dintre care 3.029 au fost sesizate prin 112.

În cursul zilei de duminică au fost constatate 749 de infracţiuni, 143 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 5 persoane urmărite național sau internațional.

Pentru neregulile constatate în decursul acestei zile, polițiștii au aplicat 7.240 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500.000 de lei.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...