Actualitate, Comunicate, Stirea Zilei

Pokemon Go: Jucători au început sa facă profit din vânzarea conturilor .

Jucătorii de Pokémon Go au scos la vânzare conturi cu un nivel ridicat de experienta.
Niantic avertizează jucătorii să nu cumpere.
Din moment ce Pokémon Go a fost lansat, jucătorii s-au folosit de drone și diferite metode de hacking pentru a ajuta la accelerarea progresului lor în joc, în loc de a ieși afara pentru a juca cu seriozitate. Acum, la cateva săptămâni după ce jocul a fost lansat, siteurile de anunturi, cum ar fi negociat.ro și site-uri sociale precum Facebook, au devenit pline de anunturi postate de jucători care vor să-și vândă conturile. Acestia ofera un nivel ridicat de experienta iar cumpărători sunt mulțumiți pentru ca ajung mai repede la un nivel mare, iar așa își impresioneaza prietenii . De exemplu Gigel își vinde contul cu lvl 30 pentru 500 de euro. Vând cont pokemon go . Niantic Labs, dezvoltatorul din spatele jocului, a spus în mod explicit ca acest lucru nu este corect. Pe pagina oficiala, Niantic a cerut jucătorilor să nu se ocupe cu cumpărarea sau vânzarea de conturi.Cel mai probabil conturile cumpărate pot fi șterse.
Pentru cei care inca nu cunosc aplicatia Pokémon GO este o călătorie între lumea reală și lumea virtuală a Pokemoni. Pokémon GO este pentru dispozitive iPhone și Android.Pokémon GO este construit pe platforma de jocuri Real World Niantic care foloseste locații reale pentru a încuraja jucătorii să caute prin diferite locatii Pokemoni. Pokémon GO vă permite să găsiți și sa capturati mai mult de o sută de specii de Pokémon pe măsură ce explora împrejurimile.

Pokemon seria de jocuri video a folosit locații reale, cum ar fi regiunile Hokkaido și Kanto din Japonia, New York și Paris, ca sursă de inspirație pentru setările de fantezie în care jocurile sale au loc.
Exploreaza orașe și în jurul orașelor unde locuiți și chiar din întreaga lume pentru a captura cât mai multi Pokemoni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...