Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

PNŢCD şi PMP au bătut palma la Alba Iulia

Deputatul de Alba Clement Negruţ – preşedintele PMP Alba – şi Alin Popa – preşedintele PNŢCD Alba – au pus bazele unei noi alianţe în judeţul Alba.

PMP şi PNŢCD au constituit o alianţă electorală pentru anul 2014 şi 2016, anunţă cei doi politicieni, după ce la Bucureşti s-a parafat alianţa naţională dintre cele două formaţiuni politice.

Într-o conferinţă de presă, Alin Popa a declarat: „Dacă alianţa va avea succes, ea va fi prelungită, dar se poate ajunge şi la o fuziune între cele două. În aceste zile se împlinesc 14 ani de când sunt în conducerea PNŢCD Alba. Ca om politic perdant, pot să spun astfel pentru că nu am fost niciodată consilier local sau judeţean, cred că e o variantă bună pentru PNŢCD. Privind această alianţă, sunt de acord cu ea, în sensul că respectă ideea lui Corneliu Coposu care spunea că în politică se poate negocia orice, dar nu principiile. Eu cred că prin această alianţă noi nu ne-am negociat principiile. Am citit protocolul alianţei şi am văzut că există în el prevăzut realizarea unui referendum privind forma de guvernământ în România… Vrem să facem un lucru bun la Alba Iulia şi în judeţul Alba, ne pregătim pentru alegerile din noiembrie 2014 şi apoi la cele locale şi apoi legislative din 2016”.

Deputatul Clement Negruţ nu exlude posibilitatea ca noua formaţiune să se numească PNŢCD.

Clement Negruţ a declarat: „Pentru noi această alianţă nu poate fi decât o înnobilare. Este singurul partid istoric care şi-a păstrat principiile şi ideile… pe când PNL-ul a trecut de la dreapta la stânga, în interesul unor persoane. Subliniez, nu este vorba de PNL în ansamblu, ci de câteva persoane. Vorbeam cu dl Popa că PNŢCD-ul e un partid mort, dar eu nu cred acest lucru. Vom face o echipă comună la alegerile din noiembrie, reprezentanţi comuni în secţiile de vot. Pe această cale dorim să transmitem un mesaj membrilor noştri din judeţ. Vrem o mobilizare exemplară la alegerile prezidenţiale pentru a opri tăvălugul roşu. Vrem o alianţă corectă, noi îi respectăm pe cei din PNŢCD Alba. Dl Popa este un om cu principii, deschis, ca şi mine, care a deranjat pe mulţi din cauză că spune lucrurilor pe nume”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...