Actualitate, Politica

PNL: Tăriceanu este berbecele lui Ponta împotriva Justiției, mânuit de corupții din PSD, nu liberal

Constatăm cu stupoare că Victor Ponta insistă să-l gratuleze public pe Călin Popescu Tăriceanu cu eticheta de ”liberal”. Despre Tăriceanu se poate spune, însă, orice, numai că este liberal, nu.

Actualul președinte al Senatului a dovedit că rolul său în politică este acela de berbece împotriva Justiției și protector al suspecților de corupție din PSD, capabil să sfideze orice normă democratică în acest scop.

Faptul că Tăriceanu a primit din partea Curții Constituționale două decizii consecutive (cazul Șova) care au confirmat că a girat încălcarea principiilor statului de drept arată fără dubiu că își folosește funcția publică pentru a presta orice serviciu la comanda PSD, fiind doar o păpușă manevrată de Victor Ponta.

Ca și mentorul său mai tânăr, Tăriceanu a început să contabilizeze sesizări adresate de CSM Inspecției Judiciare cu privire la încălcarea independenței Justiției. Mai mult, exploatarea emoțională, fără scrupule, a cazului Rarinca pentru a justifica norme facile corupției și furtului din fondurile publice, arată lipsă de caracter și morală.

Singura opțiune decentă pe care ar mai avea-o Călin Popescu Tăriceanu este aceea de a părăsi scena politică pentru a mai salubriza ceva din modul în care PSD înțelege exercitarea funcției publice în folosul cetățenilor.

Departamentul de comunicare al PNL

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...