Actualitate, Politica

PNL cere demisia lui Tăriceanu de la şefia Senatului

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, persistă în mod iresponsabil într-o atitudine abuzivă și anti-constituțională prin refuzul de a da curs solicitării PNL de publicare a Hotărârii de încuviințare a arestării senatorului Dan Șova.

Al doilea om în stat, împotriva deciziei Curții Constituționale, menține Senatul într-un conflict juridic de natură constituțională cu sistemul de Justiție. Soluția legitimă este ca Tăriceanu să demisioneze imediat din funcția de președinte al Senatului, demnitate pe care o folosește în slujba PSD, fiind un instrument împotriva statului de drept.

Orice zi în care Tăriceanu rămâne în fruntea Senatului echivalează cu o zi în plus în care Justiția este sfidată.

Prin atitudinea sa, Călin Popescu Tăriceanu a renunțat la responsabilitate și s-a transformat în servantul politic al dlui Victor Ponta, care la rândul său este scutul politic al senatorului Șova, și toate acestea pentru a bloca mersul Justiției.

Tăriceanu și PSD orchestrează o întreagă campanie pentru tergiversarea unei decizii în privința lui Șova, deși soluția Curții Constituționale a fost una limpede și cu aplicare imediată. Solicit demisia președintelui Senatului, Tăriceanu.

Cătălin Predoiu,
Prim-vicepreședinte PNL

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...