Actualitate

PNL Alba Iulia reia programul de meditații gratuite

foto: ebihoreanul.ro
foto: ebihoreanul.ro

Din această toamnă, PNL Alba Iulia va relua unul dintre proiectele care s-a bucurat de mare succes în anii anteriori – programul de meditații gratuite destinat elevilor. Astfel, liberalii albaiulieni încearcă, din nou, să vină în sprijinul elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în privința pregătirii eficiente pentru școală.

Și în acest an școlar, prioritate vor avea elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a, care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme pentru examenele naţionale.

Se pot asigura pregătiri suplimentare la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, istorie, geografie, fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie (atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu).

Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice performante care sunt fie membrii, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

Înscrierile în acest program, se pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28, sau la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...