Actualitate, Politica

PLR Alba speră să prindă un post de secretar de stat

Preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr a declarat astăzi că miniştrii PLR din guvernul Ponta, GRAŢIELA GAVRILESCU – Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi Andrei Gerea de la ministerul Economiei şi-au intrat bine în atribuţii.

Liderul PLR Alba a declarat că partidul a obţinut deja numirea a câtorva secretari de stat dar şi un director la o agenţie dar urmează să fie numiţi şi în următoarea perioadă alţi, nefiind exclus să fie şi cineva din Alba conform declaraţilor lui Ioan Lazăr.

Secretarii de stat ai PLR din guvernul Ponta IV:

Valentin Şoneriu-secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene (fost secretar în Ministerul Agriculturii din partea PNL în trecut)

Toma Petcu-director Agenţia Naţională de Mediu

Bogdan Bodea-secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei şi Întreprinderilor Mici şi Miljocii( acesta a mai fost secretar de stat l acest minister şi în trecut din partea PNL)

Maria Magdalena Grigore-secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

„PLR a intrat la guvernare prin doi miniştri şi secretari de stat deja numiţi. Urmează să mai fie numiţi şi alţi secretari de stat din partea PLR în zilele următoare dar şi preşedinţi de agenţii. Sperăm să fie şi din Alba cineva dar încă nu ştim dacă va fi aşa. În Alba PLR nu a avut rezultatele scontate la prezidenţiale şi de obicei secretarii de stat sunt numiţi din partea organizaţiilor puternice. De obicei, spun, dar nu este exclus să fie şi din Alba propuşi.” a declarat Ioan Lazăr

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...