Evenimente

Platformă online pentru operatorii economici unde se pot transmite toate documentele necesare accesării unui ajutor de stat

sitesite

Ministerul Finanţelor a lansat pe site-ul propriu o platformă online prin intermediul căreia operatorii economici pot transmite toate documentele necesare accesării unui ajutor de stat.

Platforma asigură: transmiterea online a documentaţiilor aferente cererilor de acord pentru finanţare şi de plată a ajutorului de stat, informatizarea procesului de analiză a documentaţiei transmise şi monitorizarea în timp real a gradului de implementare şi de respectare a condiţiilor de menţinere a investiţiilor şi a locurilor de muncă aferente proiectelor aprobate spre finanţare de către Ministerul Finanţelor.

Accesând platforma, operatorii economici vor putea consulta ghidul de utilizare depunere online a documentelor necesare obţinerii ajutorului de stat acordat în temeiul H.G. nr. 807/2014.

The post Platformă online pentru operatorii economici unde se pot transmite toate documentele necesare accesării unui ajutor de stat appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...