Diverse

Pictatul – o activitate placuta prin care te poti relaxa

Stilul de viata modern este unul destul de agitat si daca exista un cuvant care ar putea descrie foarte succint acest lucru, cu siguranta acela ar fi agitatie. In permanenta alergam dintr-un punct intr-altul pentru a duce la bun sfarsit diverse task-uri zilnice, astfel ca nu este deloc surprinzator faptul ca aproape am uitat cum sa ne mai bucuram de lucrurile marunte din fiecare zi. Stresul si oboseala au devenit astazi lucruri integrate practic in omul modern, fapt pentru care este important sa invatam sa spunem intotdeauna stop atunci cand consideram ca este cazul. O plimbare in parcul local, o drumetie, o calatorie cu familia sau chiar si desfasurarea unor activitati placute sunt lucruri care ne pot ajuta sa ne deconectam de la cotidian si implicit de la toti acei factori stresori care ne macina in fiecare zi. O activitate foarte placuta si relaxanta este pictatul si desi poate ca am fi tentati sa credem ca aceasta activitate este dedicata strict artistilor (pictorilor, in acest caz), realitatea este cu totul si cu totul alta.

Pictura este intr-adevar o activitate pe care nu oricine o poate duce la stadiul de arta, mai ales daca nu avem inclinatii foarte clare in acest sens, insa acest lucru nu inseamna ca nu putem sa o desfasuram in intimitatea si confortul locuintei noastre daca acest lucru ne relaxeaza si ne permite sa ne facem ordine in ganduri si idei. O gama larga de materiale pentru pictura precum acuarele Pelikan, blocuri de desen, pensule etc. ai posibilitatea de a regasi astazi la Corama.ro, un magazin online de profil, creat special pentru tine.

Iata asadar cateva motive pentru care pictura reprezinta una dintre cele mai bune activitati pe care le poti desfasura in timpul liber.

Te tine departe de stres.

Stresul reprezinta astazi o problema globala, deci il regasim in orice colt de lume. Un lucru foarte important este acela de a invata sa il tinem cat mai bine sub control, astfel incat acesta sa nu poata pune stapanire pe viata noastra. Pictura reprezinta astfel un mod foarte practic prin care putem uita aproape complet de stres si de toate acele probleme cotidiene care nu reprezinta altceva decat niste factori stresori.

Te ajuta sa evadezi din cotidian.

Un lucru mai putin stiut despre pictura este acela ca prin intermediul acesteia avem posibilitatea de a evada complet din tot ceea ce inseaman cotidian. De foarte multe ori, pentru a ne elibera de stres si de gandurile negative care ne epuizeaza in mod cert, este necesar sa „evadam”din cotidian si sa incercam sa ne transpunem intr-un univers paralel, unde aceste mici inconveninente nu exista. Pictura reprezinta o modalitate foarte practica prin care putem sparge barierele cotidianului si prin care putem trasa o linie foarte clara intre lucrurile cu adevarat importante si placute in viata noastra si intre aspectele mai putin placute cu care ne confruntam in aceasta lume moderna.

Iti exerseaza creativitatea.

Prin pictura ai totodata si posibilitatea de a-ti exersa creativitatea avand in vedere ca aceasta reprezinta un mod practic prin care putem transpune in forme si culori lucruri placute care ne inconjoara si ne fac sa ne simtim bine.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 februarie 2019

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...