Locale, Stiri, Stiri Sebes

Pianu – Poliția a prins un bărbat care a furat bani și bunuri dintr-o locuință din localitateMiercuri, 13 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Pianu, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în 7 februarie 2019.

Se pare că tânărul ar fi pătruns, prin forţarea uşii de la intrare, în locuinţa persoanei vătămate, un bărbat de 28 de ani din Pianu, şi ar fi sustras suma de 3500 lei, 1500 euro, patru inele și un lănțișor de aur dintr-o geantă aflată într-un dulap.

Faţă de tânăr poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 14 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 februarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...