SEBES ALBA
International

Petrecerile cu cartofi prăjiţi”, un trend printre tinerii asiatici. Cât a cheltuit un grup de tineri într-un restaurant de tip McDonald’s numai pe cartofi

 

Te-ai întrebat vreodată cam câţi cartofi prăjiţi poţi să cumperi de la McDonald’s din 250 de dolari? Dacă da, atunci un grup de copii din Coreea de Sud şi-au comandat de această sumă de bani atât de mulţi cartofi încât au avut nevoie de şase mese. Porţiile nu mai erau servite din ambalajul specific de la acest restaurant de tip fast-food, ci direct din tavă sau chiar de pe masă.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului, citaţi de site-ul Rocket News 24, copiii au comandat o cantitate enormă de cartofi prăjiţi, fapt ce a dat peste cap restul comenzilor. Huffigton Post notează că această comandă impresionantă s-a făcut miercuri seara, într-un restaurant McDonald’s din Coreea de Sud.

„Petrecerea cu cartofi prăjiţi” pare să fie un trend în rândul tinerilor din Asia. Preţul scăzut al acestui preparat i-a determinat pe adolescenţii din acest continent să comande cantităţi impresionante pentru majoritatea dintre noi. Huffigton Post mai scrie că recordul precendent la acest capitol a fost deţinut de un grup de copii din Japonia, care şi-au comandat 60 de porţii de cartofi. Potrivit cotidianul, această cantitate de cartofi are nici mai mult nici mai puţin decât 30.000 de calorii.

Distribuie Acum

2 martie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice