Comunicate, Locale, Stiri

Petrean Gheorghe Iustin-consilier local, Galda de Jos:” 27 SEPTEMBRIE – ziua când se va face dreptate!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Prima măsură, foarte importantă, pe care o voi lua în calitate de primar va fi oprirea tăierii pădurilor de către industrie și renunțarea la contractul păgubos cu actualul ocol silvic.

Jaful trebuie oprit! Nu se poate să tai mii de metrii cubi în fiecare an și să vinzi către industrie în condițiile în care, Galda de Jos este comuna cu cel mai mare buget din Judetul Alba. Nu ne trebuie banii lor! Dacă Romulus Raica mai rămâne încă patru ani primar, va face terenuri de fotbal pe dealuri iar inundațiile vor șterge Galda de pe harta administrativă.

Voi strânge semnături de la fiecare cetățean din comună și voi solicita o inspecție la nivel ministerial pentru ca cei vinovați de dezastrul ecologic să suporte consecințele faptelor lor.

Vor fi permise STRICT tăierile pentru populație, în limita a 10 mc de gospodărie iar exploatarea, transportul și livrarea acestora se va face strict cu societăți locale, fără intermediari, pentru a evita creșterea artificială a prețului. În acest mod, vom avea un preț de 100-120 lei/mc. Circuitul va fi unul închis: tăiere – tractare rampă – încarcare – transport – descărcare. Altfel spus, cetățeanul va face un singur drum la primărie pentru a primi materialul lemnos direct acasă. Bineînțeles, familiile nevoiașe vor beneficia de gratuitate.

Cealaltă măsură, la fel de importantă, pentru care voi lupta, va fi salubrizarea gratuită.

Pentru obținerea acordului cetățenilor, la construirea Haldei de gunoi ecologice din Galda de Jos, edilii noștri, i-au mințit pe oameni că vor avea gratuitate la salubrizare, dar după ce s-au văzut cu sacii în căruță au uitat toate promisiuni! Pe actualul primar, Romulus Raica, se pare ca l-a lovit boala Alzheimer din moment ce nu își mai aduce aminte de promisiunile făcute de vicepreședintele PNL, Florin Roman. Să vă fie rușine domnilor, deși nu meritați să vă numesc domni!

Dacă eu, cetățean al acestei comune, plătesc taxa de gunoi, la fel ca orice cetățean din Judetul Alba, CE BENEFICII ÎMI ADUCE ACEASTĂ BOMBĂ ECOLOGICĂ?

Eu nu am uitat și nu-i voi ierta mincinoșii! SALUBRIZARE GRATUITĂ SAU MUTAREA GROPII DE GUNOI UNDE VOR EI!

Dumnezeu să ne ajute!

Petrean Gheorghe Iustin-consilier local

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 august 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...