Actualitate, Locale

Peste 70 de persoane au fost sancționate in judetul Alba in 24 de ore

In judetul Alba au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 190 de polițiști și polițiști locali, alături de lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 53 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 98 de mijloace de transport din care 42 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate 3.662 de persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 63 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 9 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea.

În perioada imediat următoare, polițiștii vor intensifica verificările în locurile publice aglomerate, a piețelor și supermarketurilor, în scopul respectării normelor de prelecție sanitară, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 decembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...