Actualitate

Peste 54 mc lemn confiscat la Sebeş

Alţi 54 de metri cubi de material lemnos, au fost confiscaţi de poliţiştii din cadrul IPJ Alba, în urma unei acţiuni de verificare a transportatorilor, organizată în Sebeş.
La data de 11.06.2015, polițiști Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat pe raza municipiului Sebeş, o acţiune de combatere a ilegalităţilor privind transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acesteia acţiuni, pe strada Industriilor, a fost depistat un camion cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Mureş, încărcat cu 54,7 metri cubi de material lemnos, din specia molid.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele menţionate în documentele de însoţire a materialului lemnos, nu corespunderea, din punct de vedere cantitativ cu realitatea.
Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca şi măsură complementară, întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...