Actualitate, Sanatate, Stiri

Peste 1000 de măști împărțite cugirenilor de către Primăria Cugir

“Sanatatea voastra este prioritatea noastra”

Primaria Orasului Cugir vine in sprijinul oamenilor din Cugir in aceasta perioada in care sunt nevoiti sa ia toate masurile de protectie impotriva imbolnavirii cu Covid-19.

Pentru ca multi dintre cetateni au dificultati in a-si procura mastile de protecti atat de necesare la fiecare deplasare in afara casei, Primaria Cugir a impartit peste 1000 de masti chirurgicale.

Actiunea a avut loc pe parcursul a doua zile din saptamana trecuta, in intervalul 11.00-13.00, atunci cand persoanele varstnice (categoria cea mai vulnerabila) au proritate la cumparaturi.

Potrivit primarului, Adrian Teban demersul primariei se va repeta din dorinta de a veni in sprijinul cetatenilor, dar si pentru a-i constientiza cu privire la importanta purtarii mastilor in spatiile publice.

Totodata, edilul Cugirului a precizat ca in Saptamana Mare, administratia locala va imparti masti si manusi fiecarei parohii din Cugir si Vinerea, astfel incat distribuirea Pastilor sa se realizeze in conditii de siguranta pentru cetateni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 aprilie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...