Actualitate, Sanatate, Social

Peste 1.000 de persoane s-au implicat în lupta pentru Sănătatea Sânilor!

tfoto_caravana_avon_alba_iulia_2În Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, Avon Cosmetics România a continuat, sâmbătă, 28 septembrie, lupta pentru Sănătatea Sânilor în cadrul evenimentului social „Implică-te pentru ea. Află că este bine”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor. Peste 1.000 de persoane au venit, de-a lungul întregii zile, să se implice pentru femeile dragi din viața lor și să se bucure de multe momente roz.

tfoto_caravana_avon_alba_iulia_1Cu mult curaj, locuitorii orașului Alba Iulia au participat la competiții de familie, au scris mesaje inspirate pentru cei dragi, au intrat în ritmuri de zumba, s-au înscris la tombola cu premii constând în produse Avon, au discutat cu medici și voluntari special instruiți de Avon despre modalitățile de prevenție a cancerului la sân. În același timp, doamnele și domnișoarele s-au relaxat la ședințe de machiaj.

Seara a fost dedicată de asemenea sănătății și frumuseții femeilor din România, trupa Vunk susținând un concert plin de energie.

După ce s-a oprit la Craiova, la Alba Iulia și la Tîrgu Mureș, caravana Avon a pornit mai departe spre Timișoara și Iași. Astfel, folosind lecțiile de victorie, Caravana Avon ajunge în 5 oraşe încărcate de istorie, care se mândresc cu statutul de învingător. La final, oraşul în care s-au implicat cei mai mulți “luptători” împotriva cancerului la sân – stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate –primește 500 de mamografii / ecografii mamare.

La fel ca la Craiova, și la Alba Iulia locuitorii au primit provocarea de a lupta împotriva cancerului la sân cu acelaşi curaj care i-a caracterizat în luptele desfăşurate de-a lungul istoriei. Dar, de data aceasta, ei au luptat pentru femeile dragi din viaţa lor – mama, sora, prietena, pentru a afla că sunt bine.

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân, să facă să devină conştiente de gravitatea bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România. Ca parte a aceleiași campanii, Avon a donat un ecograf în valoare de aproximativ 120.000$ către secția de oncologie a Spitalului Județean Alba.

Evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine” de la Alba Iulia face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân şi este organizat de AVON Cosmetics România în colaborare cu Asociația Sport pentru Viață. Partenerul evenimentului la Alba Iulia a fost Primăria Municipiului Alba Iulia.

De peste 11 ani, Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. În tot acest timp, am donat 2,4 milioane de dolari, iar 7 centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultimă generație.

Sport pentru Viaţă este o campanie socială iniţiată în 2006 de campioana olimpică Gabriela Szabo cu scopul de a educa și schimba percepţia faţă de sport prin crearea unei culturi sportive de masă în România. Printre proiectele Sport pentru Viață se numără: Arenele de Joacă, Sportur, Acasă, pe podium.

Sport pentru Viaţă se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...