Locale, Social, Stiri, Stiri Apuseni

Persoanele aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Câmpeni vor primi pachete cu alimente

De luni, 27 iulie și până vineri 31 iulie, în intervalul orar 12:00 -16:00, se vor distribui 324 de pachete cu alimente pentru persoanele aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Câmpeni.

Beneficiarii pachetelor trebuie să îndeplinească următoarele condiții, potrivit O.U.G., nr 84/21.05.2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 din Fondul European destinat celor mai defavorizate persoane, Art. 3,alin. (1),lit. a) și lit. b) pot beneficia de ajutoare constând în pachete cu alimente:

– persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul mimim garantat, cu modificările și completările ulterioare

– familiile beneficiare de alocație pentru susținere familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind modificările și completările ulterioare.

Persoanele eligibile sunt așteptate la Sala de sport nr 2, lângă școala silvică. Persoanele care vor veni pentru aceste pachete, sunt rugate să respecte regulile de e distanțare socială și să poarte mască în interior.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...