TEATRU ALBA
Actualitate

Permisul „opțional”, pentru doi mopediști din Alba

cod_rutier_mopede_58739800Marți, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au depistat pe C.F., de 32 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pe numele mopedistului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.
Tot ieri, 03 decembrie a.c., la ora 18.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce efectuau patrularea intercomunală pe DJ 704 A, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui moped care circula în direcţia Strungari – Săsciori.
Mopedistul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a părăsit drumul judeţean şi a intrat în pădurea din apropiere unde a abandonat mopedul.
Poliţiştii au pornit în urmărirea lui iar la scurt timp l-au identificat pe L.P., de 32 de ani, din comuna Săsciori, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Distribuie Acum

4 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...